juleMENUER

Angivne priser pr. person.

Ved spørgsmål vedrørende menuer til mindre eller større begivenheder er man velkommen til at henvende sig på mail – post@cafe8tallet.dk

Julen nærmer sig og på Brasseriet er vi klar til at danne rammerne for jeres julefrokost. 
Menuen kan bestilles ved selskaber over 10 gæster. Book jeres julefrokost på post@cafe8tallet.dk


Brasseriets Julefrokost

1. SERVERING

Karrysild, æble, fennikel crudite & friteret blåmusling
Rødspættefilet, tartarsauce, citron & syltede rødløg

2. SERVERING

Kyllingesalat syltede bøgehatte, Karl johan creme & friteret østershat
Frikadelle, syltede beder & friteret flæsk
Pate, cornichon & dijonsennep

TILVALG (+75,-)

Comteost, pærekompot & honningristede hasselnødder

DESSERT

Ris a la mande, med lun kirsebærsauce & brændte mandler

295,- pr. pers


Brasseriets Julemenu
 
FORRET

Pate af gris, Cornichoner, sennepsmayo, syltede rødløg & ristet surdejsbrød
 
 
TILVALG  (95,-)

Confiteret andelår, frisseesalat, balsamico reduktion & friske æbler
 
 
 
HOVEDRET

Glaserede oksekæber, pomme purée, glaserede beder & syltede brombær
 
DESSERT

Buche de noel & kirsebærsorbet
 
395,- pr. pers.