SELSKABSMENUER

 

Til selskaber over 10 personer tilbyder vi brunchmenuer & aftenmenuer.

 

Angivne priser pr. person.

Ved spørgsmål vedrørende menuer til mindre eller større begivenheder er man velkommen til at henvende sig på mail – post@cafe8tallet.dk

BRUNCH MENU

Croissant

Chiagrød, ristede mandler & skovbær  

Avocado, kimchi, sesam & friteret rispapir

Ovnbagt laks, tomatmayo & syltede beder 

Surdejsbrød, rugbrød & pisket smør

Øko røræg med gruyèreost & purløg

Håndskåret pancetta 

Grillet Longanizapøle & peberfrugt

Pandekage, marinerede bær & ahornsirup

*275,- pr. kuvert
*Retterne serveres over 3 omgange, i dele venlige anretninger.
 
Varighed af 2 timer

3-RETTERS MENU

FORRET

Tartar, sylted skorzonerrod, røget æggeblomme & estragonmayo 

Eller

Græskarsuppe, creme double, persille & hvidløgs rejer

 

TILVALGSRET (+95,-)

Stegte kammuslinger, hummerbisque & estragonolie

HOVEDRET

Helstegt striploin, sauce bordelaise, saltbagt selleri, hvidvinsdampet spidskål & sauterede svampe

samt ovnstegte kartofler a part 

Eller

Bagt torsk, saltbagt selleri, hvidvinsdampet spidskål, sauterede svampe & gulerodspure

samt ovnstegte kartofler a part 

DESSERT

Vaniljepocheret pære, nøddeis & chokoladesauce 

 

395,- PR. KUVERT

3-RETTERS VEGETARMENU

FORRET

Græskarsuppe, friteret jordskok og ristede græskarkerner

HOVEDRET

Friteret polenta, saltbagt selleri, hvidvinsdampet spidskål, sauterede svampe & gulerodspure

samt ovnstegte kartofler a part 

DESSERT

Vaniljepocheret pære, nøddeis & chokoladesauce 

 

395,- PR. KUVERT