SELSKABSMENUER

 

Til selskaber over 10 personer tilbyder vi brunchmenuer & aftenmenuer.

 

Angivne priser pr. person.

Ved spørgsmål vedrørende menuer til mindre eller større begivenheder er man velkommen til at henvende sig på mail – post@cafe8tallet.dk

BRUNCH MENU

Croissant

Chiagrød, rabarberkompot & ristede mandler 

Avocado, pakchoi &Kimchi-sesam 

Lakserilette, rørt med rygeost, dehydreret tomat 

2 slags brød & smør

Røræg, gruyère & karse

Håndskåret bacon

Salsicciapølse med fenikkel & sommer coleslaw

Pandkager, blåbær & ahornsirup

*275,- pr. kuvert
*Retterne serveres over 3 omgange, i dele venlige anretninger.
 
Varighed af 2 timer

3-RETTERS MENU

FORRET

Torskeballotine, selleripure, æbletern & ærtespirer 

Elller

Rørt tatar, cornichon, kapers, æggeblomme, dijonnaise & puffed gris

 

Tilkøb af ekstra ret (+75,-)

Hvide asparges, håndpilede rejer & sauce mousseline 

HOVEDRET

Helstegt striploin med sauce bordelaise, nye gulerødder, sommerløg & grønne asparges

samt confiterede kartofler a part

Eller

Hvidvinsdampet torsk m sauce blanquette, nye gulerødder, sommerløg & grønne asparges

samt confiterede kartofler a part

DESSERT

Rabarber, luftig creme anglaise & lakridsmarengs

 

 

375,- PR. KUVERT

3-RETTERS VEGETARMENU

FORRET

Aspargeskartofler, frisk gedeost & friteret løg

HOVEDRET

Polentabøf med nye gulerødder, sommerløg & grønne asparges,

 samt confiterede kartofler a part

DESSERT

Rabarber, luftig creme anglaise & lakridsmarengs

 

375,- PR. KUVERT