juleMENUER
Angivne priser pr. person.
Ved spørgsmål vedrørende menuer til mindre eller større begivenheder er man velkommen til at henvende sig på mail – post@cafe8tallet.dk
Julen nærmer sig og på Brasseriet er vi klar til at danne rammerne for jeres julefrokost.
Menuen kan bestilles ved selskaber over 10 gæster. Book jeres julefrokost på post@cafe8tallet.dk
Brasseriets Julefrokost
1. SERVERING
Karrysild, æble, fennikel crudite & friteret blåmusling
Rødspættefilet, tartarsauce, citron & syltede rødløg
2. SERVERING
Kyllingesalat syltede bøgehatte, Karl johan creme & friteret østershat
Frikadelle, syltede beder & friteret flæsk
Pate, cornichon & dijonsennep
TILVALG (+75,-)
Comteost, pærekompot & honningristede hasselnødder
DESSERT
Ris a la mande, med lun kirsebærsauce & brændte mandler
295,- pr. pers
Brasseriets Julemenu
FORRET
Pate af gris, Cornichoner, sennepsmayo, syltede rødløg & ristet surdejsbrød
TILVALG (95,-)
Confiteret andelår, frisseesalat, balsamico reduktion & friske æbler
HOVEDRET
Glaserede oksekæber, pomme purée, glaserede beder & syltede brombær
DESSERT
Buche de noel & kirsebærsorbet
395,- pr. pers.