OTTETTO

Antipasti, pasta & wine

ANTIPASTI // SNACK

 

Nedenstående bliver serveret med foccacia

CARPPACIO, friseesalat, pinjekerner & parmesan -68

ANTIPASTI MISTO (dagens blandet antipasti) – 165

STRACIATELLA, syltede rødløg, balsamico & tomat – 83

TUN, saltet citron, tomater, kapers & olivenolie – 88

CHARCUTTERIE, 3 slags pølse/skinker & garniture – 135

FOCCACIA & olivenolie – 24

POLENTAFRITTER, salviemayo – 60

OLIVEN, marineret i rosmarin & hvidløg – 48

ARRANCINI & karljohan mayo 48

BRUSCHETTA, artiskoktapanade, tomat & chimichurri 58

POMFRITTER, rosmarinsalt, parmesan & aioli – 48

 

 

PRIMI // PASTA
Vores primi kommer i størrelserne forret/hovedret

PASTA AGLIO E OLIO, persille, hvidløg, olivenolie & parmesan – 70/115

TAGLIATELLE, rejer, fløde, hvidvin, tomat & saltet citron 85/138

STROZZAPRETTI, ragü på oksehaler, gulerod & selleri 90/148

GNOCCHI , brunet smør, salvie & parmesan – 80/128

SVAMPERISSOTTO, karl johan, pecorino & sauteret svampe – 90/148

SECONDI // HOVEDRETTER

Alle secondi bliver serveret med foccacia & olivenolie

BAVETTE, ovnbagt tomat, ristede kartofler & salsa verde- 198

TORSK, kapers, oliven, ovnbagt tomat, salvie, polenta – 198

DOLCE // DESSERTER

TIRAMISU – 60

AFFOGATO – 60

LIMONE AU MARENGS – 60

1/2/3 SLAGS OSTE, Knækbrød & behørig garniture – 55/85/115

Menu OTTETTO

ANTIPASTI

Serveres family style til hele bordet

ARRANCINI & karljohanmayo

STRACIATELLA, syltede rødløg, balsamico & dehydreret dadel tomat

CARPPACIO, friseesalat, pinjekerner & høvlet parmesan

PASTA

STROZZAPRETI, ragu på oksehaler, gulerod & selleri

PRIMI

BAVETTE, ovnbagt tomat, ristede kartofler & chimichurri

eller

TORSK, kapers, oliven, ovnbagt tomat, salvie & spidskål

 

DOLCE

TIRAMISU

el.

LIMONE AU MARENGS

6 retters – 398

Vin menu

3 gl. 248

4 gl. 298