KONCERTMENUER

Koncertmenuer tilbydes på aftener hvor Royal Arena huser større begivenheder. 

Angivne priser pr. person.

Ved spørgsmål vedrørende allergener, er man velkommen til at ringe ind eller tilføje bemærkninger som kommenntar til sin booking.

3-RETTERS KONCERT MENU

Gældende fra maj til juni

 

FORRET

Torskeballotine, selleripure, æbletern & ærtespirer 

Elller

Rørt tatar, cornichon, kapers, æggeblomme, dijonnaise & puffed gris

Tilkøb af ekstra ret (+75,-)

Hvide asparges, håndpilede rejer & sauce mousseline 

HOVEDRET

Helstegt striploin med sauce bordelaise, nye gulerødder, sommerløg & grønne asparges

samt confiterede kartofler a part

Eller

Hvidvinsdampet torsk m sauce blanquette, nye gulerødder, sommerløg & grønne asparges

samt confiterede kartofler a part

DESSERT

Rabarber, mandelcrumble & luftig creme anglaise 

 

 

375,-

3-RETTERS VEGETAR MENU

Gældende fra maj til juli

FORRET

Aspargeskartofler, frisk gedeost & friteret løg

HOVEDRET

Polentabøf med nye gulerødder, sommerløg & grønne asparges,

 samt confiterede kartofler a part

DESSERT

Rabarber, mandelcrumble & luftig creme anglaise 

 

 

375,-

 

3-RETTERS KONCERT MENU

Gældende fra juli til august

 

FORRET

Tatar, Puffed gris, dijonaise, æggeblommecreme & sylted brombær 

Elller 

Torskeballotine, Selleripure, Æbletern & Ærtespirer 

 

HOVEDRET

Helstegt striploin, sauce bordelaise, nye gulerødder, sommerløg & broccolini   

samt confiterede nye kartofler a part 

eller 

Stegt torsk, olivenblanquette, nye gulerødder, sommerløg & broccolini   

samt confiterede nye kartofler a part 

DESSERT

Friske bær, champagnesabayonne & feuilletine 

 

 

375,-

3-RETTERS VEGETAR MENU

Gældende fra juli til august

FORRET

Aspargeskartofler, frisk gedeost & friteret løg

HOVEDRET

Polentabøf med nye gulerødder, sommerløg & grønne asparges,

 samt confiterede kartofler a part

DESSERT

Friske bær, champagnesabayonne & feuilletine 

 

 

375,-