KONCERTMENUER
Koncertmenuer tilbydes på aftener hvor Royal Arena huser større begivenheder.
Angivne priser pr. person.
Ved spørgsmål vedrørende allergener, er man velkommen til at ringe ind eller tilføje bemærkninger som kommenntar til sin booking.
3-RETTERS KONCERT MENU
Gældende fra maj til juni
FORRET
Torskeballotine, selleripure, æbletern & ærtespirer
Elller
Rørt tatar, cornichon, kapers, æggeblomme, dijonnaise & puffed gris
Tilkøb af ekstra ret (+75,-)
Hvide asparges, håndpilede rejer & sauce mousseline
HOVEDRET
Helstegt striploin med sauce bordelaise, nye gulerødder, sommerløg & grønne asparges
samt confiterede kartofler a part
Eller
Hvidvinsdampet torsk m sauce blanquette, nye gulerødder, sommerløg & grønne asparges
samt confiterede kartofler a part
DESSERT
Rabarber, mandelcrumble & luftig creme anglaise
375,-
3-RETTERS VEGETAR MENU
Gældende fra maj til juli
FORRET
Aspargeskartofler, frisk gedeost & friteret løg
HOVEDRET
Polentabøf med nye gulerødder, sommerløg & grønne asparges,
samt confiterede kartofler a part
DESSERT
Rabarber, mandelcrumble & luftig creme anglaise
375,-
3-RETTERS KONCERT MENU
Gældende fra juli til august
FORRET
Tatar, Puffed gris, dijonaise, æggeblommecreme & sylted brombær
Elller
Torskeballotine, Selleripure, Æbletern & Ærtespirer
HOVEDRET
Helstegt striploin, sauce bordelaise, nye gulerødder, sommerløg & broccolini
samt confiterede nye kartofler a part
eller
Stegt torsk, olivenblanquette, nye gulerødder, sommerløg & broccolini
samt confiterede nye kartofler a part
DESSERT
Friske bær, champagnesabayonne & feuilletine
375,-
3-RETTERS VEGETAR MENU
Gældende fra juli til august
FORRET
Aspargeskartofler, frisk gedeost & friteret løg
HOVEDRET
Polentabøf med nye gulerødder, sommerløg & grønne asparges,
samt confiterede kartofler a part
DESSERT
Friske bær, champagnesabayonne & feuilletine
375,-