KONCERTMENUER
Denne menu tilbydes på aftener hvor Royal Arena huser større begivenheder.
Ved spørgsmål vedrørende allergener, er man velkommen til at ringe ind eller tilføje bemærkninger som kommenntar til sin booking.
KONCERT MENU
Gældende i oktober
FORRETTER
TARTAR – 100
Tartar, syltet skorzonerrod, røget æggeblomme, estragonmayo
GRÆSKARSUPPE – 105
Stegte argentinske rejer & creme double
TORSKETARTAR – 90
Rødløg, peberfrugt, fennikel, dild, yopol & friteret jordskok
DAGENS FORRET – 85
HOVEDRETTER
HAVTASKE – 265
Courgette, friteret jordskok & sauce vierge
RIB-EYE – 355
Grøn salat, fritter & bearnaise
STRIPLOIN – 265
Grøn salat, fritter & bearnaise
FRITERET POLENTA – 225
Svampe, palmekål, broccolini & gulerodspure
DESSERT
CRÈME BRÛLÉE – 100
Passionsfrugtsorbet
VANILJEPOCHERET PÆRE – 95
Mandelcrumble, pistacieis & chokoladesauce
COMTÉ – 95
Pærekompot, honningristede hasselnødder & ristet rugbrød
DAGENS DESSERT – 75