KONCERTMENUER

Denne menu tilbydes på aftener hvor Royal Arena huser større begivenheder. 

Ved spørgsmål vedrørende allergener, er man velkommen til at ringe ind eller tilføje bemærkninger som kommenntar til sin booking.

 

KONCERT MENU

Gældende i oktober 

FORRETTER

TARTAR – 100

Tartar, syltet skorzonerrod, røget æggeblomme, estragonmayo

GRÆSKARSUPPE – 105

Stegte argentinske rejer & creme double

TORSKETARTAR – 90

Rødløg, peberfrugt, fennikel, dild, yopol & friteret jordskok

DAGENS FORRET – 85

 

 HOVEDRETTER

HAVTASKE – 265

Courgette, friteret jordskok & sauce vierge

RIB-EYE – 355

Grøn salat, fritter & bearnaise

STRIPLOIN – 265

Grøn salat, fritter & bearnaise

FRITERET POLENTA – 225

Svampe, palmekål, broccolini & gulerodspure

 

DESSERT 

CRÈME BRÛLÉE – 100

Passionsfrugtsorbet

VANILJEPOCHERET PÆRE – 95

Mandelcrumble, pistacieis & chokoladesauce

COMTÉ – 95

Pærekompot, honningristede hasselnødder & ristet rugbrød

DAGENS DESSERT – 75