AFTEN
Mandag – Lørdag kl. 17.00 – 20.45

HOVEDRET – 235
2 RETTER – 310
3 RETTER – 375
3 RETTER, VAND & VINMENU – 625

 

FORRETTER

OKSETATAR
Braiseret kejserhatte, kewpie & rejechips

HUMMERBISQUE ( +25 )
Kammusling, syltede jordskokker & jordskokketuille

AVOCADOMASH
Kimchi, sesam & friteret enoki

KRONDYRCAPPACIO & HUMMER ( + 45 )
 Hummerrilette, champignon, estragonmayo, ribs & mandler

 

HOVEDRETTER

PICANHA STEAK
Bagt græskar, spidskål, haricot verts & madagascarpebersauce

TORSK
Friteret jordskok, grønkål, majroe & svampe consommé

BRAISSERET KEJSERHAT
 Bøgehat, ribs, mandler & blomkålspuré

PERLEHØNE
Kantareller, bagt selleri, skorzonerod & morkelsauce

DESSERTER

CRÈME BRÛLÉE 
Crumble & passionsfrugtsorbet

BROMBÆR
Cheesecake, kiks & brombærcoulis

 3 STK PETIT FOURS
Spørg deres tjener om dagens udvalg

 

BURGER
155
Oksebøf, tomatrelish, trøffelmayo, pancetta, syltet agurk, gruyère, fritter & aioli

 

TIL DE MINDSTE
1 STK. 80

Børneburger, syltet agurk, ketchup & fritter
Gnocchi, tomatsauce & parmesan
Pandekage, ahornsirup & vaniljeis