AFTEN
Mandag – Lørdag kl. 17.00 – 20.45
HOVEDRET – 235
2 RETTER – 300
3 RETTER – 355
3 RETTER, VAND & VINMENU – 625
3 RETTER, AMUSE BOUCHE, CREAMEANT, VINMENU, KAFFE, PETIT FOURS – 800
FORRETTER
OKSETATAR
Syltede bøgehatte, marcona mandler & æggecreme
RIMMET TORSK
Rosenkål, purløgsolie, radisespirer, syltede beder & rygeostcreme
STENBIDERROGN (+DAGSPRIS)
Avocado, friteret rispapir & bergamotte
AVOCADOMASH
Kimchi, sesam, dildstøv, yopol & friteret enoki
HOVEDRETTER
BOUEF ONGLET
Pommes saute, sauteret rosenkål, bacon & timiansauce
SMØRPOCHERET HELLEFLYNDER
Kejserhatte, kartoffelkroketter & muslingenage
SVAMPEBØF
Shiitakesvampe, blomkål & selleripure
BRAISERET LAMMECULOTTE
Bagte tomater, zucchini, aubergine & rosmarinsauce
DESSERTER
TARTE TATIN
karameliseret æble & saltkaramelis
CRÈME BRÛLÉE
Crumble & passionsfrugtsorbet
3 STK PETIT FOURS
Spørg tjener om dagens udvalg
BURGER – 155
Oksebøf, tomatrelish, trøffelmayo, pancetta, syltet agurk, gruyère, fritter & aioli
TIL DE MINDSTE
1 STK. 80
Friteret kyllingeburger, aioli, tomat & fritter
Gnocchi, rosmarin, tomatsauce & parmesan
Pandekage, ahornsirup & vaniljeis