AFTEN
Mandag – Lørdag kl. 17.00 – 20.45
HOVEDRET – 235
2 RETTER – 310
3 RETTER – 375
3 RETTER, VAND & VINMENU – 625
FORRETTER
OKSETATAR
Braiseret kejserhatte, kewpie & rejechips
HUMMERBISQUE ( +25 )
Kammusling, syltede jordskokker & jordskokketuille
AVOCADOMASH
Kimchi, sesam & friteret enoki
KRONDYRCAPPACIO & HUMMER ( + 45 )
Hummerrilette, champignon, estragonmayo, ribs & mandler
HOVEDRETTER
PICANHA STEAK
Bagt græskar, spidskål, haricot verts & madagascarpebersauce
TORSK
Friteret jordskok, grønkål, majroe & svampe consommé
BRAISSERET KEJSERHAT
Bøgehat, ribs, mandler & blomkålspuré
PERLEHØNE
Kantareller, bagt selleri, skorzonerod & morkelsauce
DESSERTER
CRÈME BRÛLÉE
Crumble & passionsfrugtsorbet
BROMBÆR
Cheesecake, kiks & brombærcoulis
3 STK PETIT FOURS
Spørg deres tjener om dagens udvalg
BURGER
155
Oksebøf, tomatrelish, trøffelmayo, pancetta, syltet agurk, gruyère, fritter & aioli
TIL DE MINDSTE
1 STK. 80
Børneburger, syltet agurk, ketchup & fritter
Gnocchi, tomatsauce & parmesan
Pandekage, ahornsirup & vaniljeis