AFTEN
Mandag – Lørdag kl. 17.00 – 20.45

HOVEDRET – 235
2 RETTER – 300
3 RETTER – 355
3 RETTER, VAND & VINMENU – 625
3 RETTER, AMUSE BOUCHE, CREAMEANT, VINMENU, KAFFE, PETIT FOURS – 800

 

FORRETTER

OKSETATAR
Syltede bøgehatte, marcona mandler & æggecreme

RIMMET TORSK
Rosenkål, purløgsolie, radisespirer, syltede beder & rygeostcreme

STENBIDERROGN (+DAGSPRIS)
Avocado, friteret rispapir & bergamotte

AVOCADOMASH
Kimchi, sesam, dildstøv, yopol & friteret enoki

 

HOVEDRETTER

BOUEF ONGLET
Pommes saute, sauteret rosenkål, bacon & timiansauce

SMØRPOCHERET HELLEFLYNDER
Kejserhatte, kartoffelkroketter & muslingenage

SVAMPEBØF
Shiitakesvampe, blomkål & selleripure

BRAISERET LAMMECULOTTE
Bagte tomater, zucchini, aubergine & rosmarinsauce

 

DESSERTER

TARTE TATIN
karameliseret æble & saltkaramelis

CRÈME BRÛLÉE
Crumble & passionsfrugtsorbet

3 STK PETIT FOURS
Spørg tjener om dagens udvalg

 

BURGER – 155
Oksebøf, tomatrelish, trøffelmayo, pancetta, syltet agurk, gruyère, fritter & aioli

 

TIL DE MINDSTE
1 STK. 80

Friteret kyllingeburger, aioli, tomat & fritter
Gnocchi, rosmarin, tomatsauce & parmesan
Pandekage, ahornsirup & vaniljeis