AFTEN
 Mandag – Lørdag kl. 17.00 – 20.45

HOVEDRET – 245
2 RETTER – 315
3 RETTER – 375
3 RETTER, VAND & VINMENU – 650

FORRETTER

Tartar
Syltet skorzonerrod, røget æggeblomme & estragonmayo

Foie Gras Terrin ( + 35 )
Grillet brioche & blommekompot

Rosmarin Røget Laks
Beder, rugbrødstuille, kærnemælk & basilikumsolie

Avocadomash
Kimchi, sesam, dildstøv, yopol & friteret rispapir

HOVEDRETTER

Oksebavette
Pommes fondant, gulerødder, friteret jordskok & trøffelsauce

Stegt Torsk
Porrer, shiitakesvampe & sauce choron

Svampebøf
Shiitakesvampe, persillerod & selleripure

Tourte Confit De Canard
Glaceret beder, selleri, gulerod & long peber sauce

DESSERTER

Crème Brûlée
Crumble & passionsfrugtsorbet

Bûche De Noël
Chokoladeganache & kirsebærsorbet

Petit Fours
Dagens 3 stk. petit fours

BURGER – 155
Oksebøf, tomatrelish, trøffelmayo, pancetta, syltet agurk, gruyère, fritter & aioli